MONITORENTABLETS/PHONELAPTOPSCOMPUTERSPC/LAP/TAB-PLANACCESSOIRESHOME
  Hoofdpagina » Winkel » TABLET / SMARTPHONE » VP-A-RFB-IPA

289,99EUR

Apple iPAD2018-32GB REFURB
[VP-A-RFB-IPA]

Apple iPAD2018-32GB REFURB
IPHONE, IPAD EN MAC producten van Apple Refurbished en A-grade kwaliteit (zo goed als nieuw) voor scherpe prijzen en met 2 jaar garantie! Voor details van de producten kijk op apple.nl
Meld bij uw bestelling welke voorkeurskleur u zou willen hebben!
WAT ZIJN REFURBISHED APPLE-PRODUCTEN?
De letterlijke Nederlandse vertaling van refurbished is ‘gereviseerd'. In bijna alle gevallen is een refurbished product eerder gebruikt, maar – in tegenstelling tot tweedehands producten - grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd. Tevens krijg je ook nog eens garantie bij aankoop van refurbished Apple.

REFURBISHEN IS DUURZAAM VOOR HET MILIEU
Naast een aanzienlijke besparing in de portemonnee, - die kan oplopen tot honderden euro’s - heeft het refurbishen van devices nog een ander groot voordeel. Door te kiezen voor refurbished voorkom je namelijk dat ‘oudere' devices onnodig worden weggegooid en daarmee belanden op de vuilnisbelt. In plaats daarvan worden de devices professioneel opgeknapt, waardoor ze een tweede leven krijgen en een ander persoon tevreden kunnen stellen. Kortom, win-win voor portemonnee én milieu.
Reviews
Productgroepen
ACCESSOIRES
LAPTOPS
MKB-PLAN
MONITOREN
PC SYSTEMEN
PC-BEVEILIGING
PC/LAP/TAB-PLAN
REPARATIE EN SERVICE
SOFTWARE
TABLET / SMARTPHONE
WEBHOSTING
_OpBestelling
Uitverkoop

naar productgroep...
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden bij het zoeken.
Uitgebreid zoeken
Geen producten